Wij zien creativiteit als de sleutel tot een stukje levensgeluk. Ons concept staat voor het delen daarvan met zoveel mogelijk mensen. Hoe? Met een deel van onze opbrengst investeren wij in activiteiten of cadeautjes voor mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Dit doen wij op unieke én duurzame wijze. Zodat de wereld net een stukje mooier wordt. 

Wij geloven dat een bewuste en respectvolle wijze van omgaan met onze planeet ons onvoorstelbaar veel moois zal teruggeven. Wij hopen dat steeds meer mensen deze opvatting zullen gaan delen. Ons doel is om hieraan zo veel mogelijk bij te dragen. Aanbod en assortiment passen wij zoveel mogelijk hierop aan.

En tot slot beogen wij met ons concept en aanbod zoveel mogelijk geluk te verspreiden onder zowel gevers als ontvangers van onze cadeaus. In vrolijke en moeilijke omstandigheden, op speciale gelegenheden of zomaar uit een goed hart! Want geluk is het enige dat toeneemt in de mate waarin je het deelt!

FAIR2SHARE!

Van het volgen van workshops of het kopen van cadeaus en andere producten bij Mood&Matter heeft u dubbel plezier. U maakt namelijk niet alleen u zelf blij, maar ook anderen die door welke omstandigheden dan ook gebaat zijn bij een lichtpuntje in hun leven. Met de opbrengst uit de activiteiten en verkoop organiseert Mood&Matter activiteiten voor speciale doelgroepen. Wilt u ook meedoen aan ons Fair2Share-concept, meldt u dan snel aan voor een van onze activiteiten of kom langs in onze winkel! Ook als u ideeën heeft om dit concept samen vorm te geven. Let goed op de openingstijden om teleurstelling te voorkomen!