ATTENTIE!

VAN 23-8 T/M 20-9 IS DE FYSIEKE WINKEL GESLOTEN. DE WEBSHOP IS GESLOTEN VAN 28-8 T/M 11-9!  VANAF 12-9 BEZORGEN WIJ WEER GRAAG UW BESTELLINGEN!

Wat leuk dat u onze webshop bezoekt! Hier vindt u verschillende bijzondere items. Wij wensen u veel online-winkelplezier en hopen u te verrassen met ons assortiment!
LET OP !
In de Bollenstreek e.o. betaalt u GEEN verzendkosten. Mocht u buiten dit gebied een bestelling willen laten bezorgen, dan betaalt u €6,75 verzendkosten via POSTNL. Boven een bedrag van €75,- ontvangt u ook buiten de Bollenstreek e.o. uw bestelling zonder bijkomende kosten!

Mocht er iets niet duidelijk zijn of ondervindt u problemen bij uw bestelling? U kunt ons dan bellen op telefoonnummer 06-53513781.
Indien u niet direct gehoor krijgt, spreekt u dan a.u.b. uw naam en telefoonnummer in of stuur een bericht via Whatsapp. U hoort dan zo spoedig mogelijk van ons.  

Om het zoeken makkelijker voor u te maken, hebben we het aanbod in verschillende categorieën ondergebracht.

Onder 'Wonderful WoodWick' vindt u verschillende uitvoeringen van WoodWick-Candles. Deze kaarsen zijn de enige ter wereld met een lont die bij het branden het geluid van een zacht knapperend haardvuurtje geeft. Hier leest u ook informatie over ons UNIEKE VERKOOPCONCEPT van deze hoogkwalitatieve sfeermakers. 

De categorie 'Green Joy' bevat alle ingrediënten om van uw huis een groene oase te maken. 

Creëren geeft een boost! Daarom bieden wij onder de noemer 'DIY Design' verschillende bijzondere diy-pakketjes om u zelf goed te vermaken én het  thuis nog gezelliger te maken.

Wij zijn fan van alle soorten licht! Want licht verrijkt ons leven. Neem snel een kijkje bij 'Light up your life! voor een eigen lichtfestival.

We weten allemaal dat het belangrijk is om voldoende tijd voor ons zelf in te plannen.  Maar dat dat niet altijd zo eenvoudig is, weten wij ook. Met onze producten in de categorie 'Me-Time' hopen we daarbij een zetje in de goede richting te geven.

Gelukkig zijn willen we allemaal, maar er zijn van die momenten dat het even tegen zit. Dan is het tijd voor een gelukskadootje! Met onze 'Happy Gifts' is een glimlach gegarandeerd!

En  onder 'Tea-Time' tenslotte vindt u bijzonder vormgegeven (o.a. biologische) theesoorten.

 

Wij wensen u veel winkelplezier!

OPENINGSTIJDEN 

In de webshop kunt u natuurlijk dag en nacht winkelen. Voor onze fysieke winkel in Voorhout gelden de volgende openingstijden:

woensdag    van 12.00 tot 18.00 uur

vrijdag           van 12.00 tot 18.00 uur

zaterdag        van 10.00 tot 17.00 uur

 

adres: Herenstraat 12, 2215KH VOORHOUT

tel.nr.  06-53513781

www.moodmatteronline.nl